Všeobecné obchodné podmienky

Všeobecné Obchodné Podmienky – Kamagra-Slovakia.sk

1. Úvodné ustanovenie
Všetky objednávky prijaté cez internetovú stránku www.kamagra-slovakia.sk sa považujú za záväzné. Naša spoločnosť si vyhradzuje právo na zmenu cien. Kupujúci platí cenu, ktorá je uvedená v e-maily, ktorý dostane po potvrdení objednávky. Naša spoločnosť si vyhradzuje právo na predĺženie dodacej doby a to v prípade, že sa vyskytnú nepredvídateľné udalosti. V takomto prípade bude kupujúci bezodkladne informovaný.

2. Ceny
Všetky ceny spolu s akčnými cenami platia až do odvolania alebo do vypredania zásob. Prevádzkovateľ stránky si vyhradzuje právo na zmenu cien. Pokiaľ však už máte tovar objednaný, platí cena, za ktorú ste objednávali bez ohľadu na zmeny cien.

3. Vybavenie objednávky
Naša spoločnosť dodáva tovar kupujúcemu na základe elektronickej objednávky. Podmienkou platnosti každej objednávky je vyplnenie povinných údajov pri odoslaní objednávky. Predávajúci má právo žiadať od kupujúceho overenie objednávky prostredníctvom emailu alebo telefónu.
Všetky objednávky prijaté do 12 hodiny, expedujeme ten istý deň

4. Dodacie podmienky
Objednaný tovar expedujeme ihneď, podľa vyššie uvedeného.

Pravdepodobný čas dodania v pracovných dňoch:

SLOVENSKO: 1-3
ČESKÁ REPUBLIKA: 2-3

Tovar bude doručený na Vami požadovanú adresu vyplnenú v objednávkovom formulári .

5. Doprava
Vaše objednávky posielame dobierkou 1.triedou prostredníctvom Slovenskej pošty za poplatok + 4,-€ alebo kuriérom 123 za poplatok +6€, pri objednávke nad 50€ poštovné za doručenie doručovateľom v rámci SR neplatíte.

Zasielanie do ČR prostredníctvom Českej pošty za poplatok +4€, kuriérom PPL za poplatok +6€. Do ostatných krajín paušálna sadzba +15€.

6. Záruka vrátenia peňazí
Ak nebudete s objednaným tovarom spokojní, môžete ho bez udania dôvodu vrátiť do 14 dní od prebrania zásielky. Tovar musí byť nepoškodený, neporušený, v pôvodnom obale a bez známok použitia. Peniaze budú vrátené na Vami požadovaný bankový účet prevodom do 14 dní od doručenia vráteného tovaru. Peniaze v plnej výške vraciame len za tovar, nie za poštovne náklady. Odstúpenie od zmluvy bez udania dôvodu nie je možné v prípade, ak bol tovar čiastočne použitý.

7. Práva a povinnosti kupujúceho
Kupujúci je povinný uviesť v objednávkovom formulári všetky položky označené ako povinné. Kupujúci je povinný odobrať objednaný tovar a zaplatiť celkovú cenu, ktorá mu bola oznámená. Kupujúci je povinný dodaný tovar prehliadnuť a bez zbytočného odkladu informovať predávajúceho o zistených chybách. Napr. Chýbajúce balenie.

8. Ochrana osobných údajov
Všetky osobné údaje, ktoré sú nám zverené, nebudú bez Vášho súhlasu poskytnuté tretím osobám ani iným subjektom. Kedykoľvek môžete požiadať o ich zmenu alebo zmazanie.

9. Zrušenie objednávky
Objednávku môžete stornovať prostredníctvom e-mailu. Stačí uviesť číslo objednávky a kontaktné údaje na Vás.

10. Záverečné ustanovenia
Predávajúci ručí kupujúcemu za odoslanie tovaru v rámci dohodnutej dodacej doby, za cenu tovaru v čase objednávky, za kvalitné zabalenie tovaru, za dodanie správneho tovaru. Predávajúci neručí kupujúcemu za oneskorenú dodávku tovaru zavinenú prepravnou spoločnosťou (alebo udaním nesprávnej adresy kupujúceho), za prípadné nedodanie tovaru (vinou prepravnej spoločnosti), za poškodenie zásielky zavinené prepravnou spoločnosťou (v takom prípade je nutné uplatňovať reklamáciu priamo u pracovníka kuriérskej služby, alebo na pošte). Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok v znení platnom v deň odoslania tejto objednávky, taktiež i platnú cenu objednaného tovaru uvedenú na internetovej stránke www.kamagra-slovakia.sk
Obsah tohto internetového obchodu je chránený autorským zákonom. Kopírovanie a publikovanie akejkoľvek časti stránky bez predchádzajúceho písomného povolenia prevádzkovateľa je zakázané a trestné.

Obchodné podmienky platia od 1. 03. 2018.